• Gratis Retour (NL)
  • Veilig Winkelen
  • Levertijd: 1-3 Werkdagen

9.6Bekijk onze beoordelingen!

Blogger - 02 / May / 2020

Specialist in Damesmode voor Plussers

Hoffmans Mode is gespecialiseerd in damesmode, het is al af te lezen aan onze naam. Wat voor damesmode? Alle kleding voor dames van 50plus, senioren, ouderen en alles daartussen.

Specialist in Damesmode voor Plussers
Blogs

“Ik ben zo blij dat ik eindelijk een webshop gevonden heb met kleding voor vrouwen van mijn leeftijd. Mode voor dames van 60 plus is haast niet te vinden.” Het is de opmerking van een tevreden klant die we onlangs telefonisch spraken. Grappig, de meeste mensen zijn bekend met 50plus mode of seniorenmode, maar alle jaren ertussen worden haast niet genoemd.

 

Hoffmans Mode heeft verstand van damesmode voor vrouwen van 50+en ouder. Van vlotte kleding voor jongere vrouwen, oudere vrouwen en klassieke mode voor senioren. Van modern tot tijdloos, alle kleding van Hoffmans Mode is betaalbaar, heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding, de kleding is makkelijk te wassen, hoeft amper gestreken te worden en heel belangrijk; onze kleding is comfortabel en zit lekker. Bij Hoffmans Mode begrijpen we waar u behoefte aan heeft.

 

Zoals u misschien wel heeft gelezen op de pagina “Over Hoffmans Mode” zijn wij begonnen met het verkopen van kleding aan oudere dames in woonzorgcentra, die toen in de volksmond vaak bejaardentehuizen werden genoemd. De 80plus kleding die toen verkocht werd bestond vooral uit rokken tot over de knie en lange beige jassen. De klassieke rokken verkopen we nog steeds, de lange beige jassen zijn verleden tijd. Mode verandert en zo ook mode voor senioren. De mode is vlotter geworden, zo zien we minder jurken en meer pantalons gedragen met een mooie polo, zijn er twin-sets die het combineren van kleding makkelijker maken dan ooit te voren en zijn de lange beige regenjassen verruild voor sportievere en functionele jassen. Nog steeds stijlvol, nog steeds voor senioren dames.

 

Bent u opzoek naar klassieke damesmode? Neem dan eens een kijkje bij de merken Sensia, Rabe, Verschoor, en Michelle.

 

Inmiddels komen we niet alleen meer in woonzorgcentra maar geven we ook modeshows en verkopen in wijkcentra, hiermee is onze doelgroep nog breder geworden. We merkten dat er meer vraag kwam naar vlotte en moderne kleding voor 60plussers. In ons assortiment hebben we daarom steeds meer kleding voor hippe oudere vrouwen. En zoals ik eerder genoemd heb, wij weten dat kleding voor de oudere dame stijlvol, hip en comfortabel moet zijn, dus bij ons geen te korte buiktruitjes of skinny jeans. Ieder seizoen zijn we opzoek naar mooie stretchbroeken, blousons en t-shirts met een stijlvol en modieus dessin. Dit seizoen zijn dan veel bloemen, planten, nog steeds dierenprints en ook veel grafische dessins. Stretchbroeken hebben we in normale lengte, in 7/8 lengte en met een makkelijke sluiting. Deze stretchbroeken zijn mooi te combineren met blousons die we in veel kleuren en prints verkopen.

 

Bent u opzoek naar stijlvolle en vlotte kleding voor senioren dames van 60plus en 70plus? Neem dan eens een kijkje bij de merken Rabe, Brandtex, Stehmann en HEP.

 

Dat we inmiddels een webshop hebben is geen nieuws. U leest deze blog niet voor niets. We merken dat ook steeds meer dochters van onze oudere klanten bij ons winkelen. Of juist moderne senioren die ook opzoek zijn naar moderne kleding in onze webshop. Winkelen is immers iets waar wij vrouwen ijzersterk in zijn. We kiezen daarom steeds vaker voor vlotte mode die bij dames van 50plus in de smaak valt. Van stijlvolle en tijdloze openvallende vesten tot jeans. Doordat we ook deze modernere kleding heeft de jongere vrouw en de wat oudere vrouw meer keuze en dat is wat we u graag willen aanbieden.

 

Bent u opzoek naar 50plus mode? Neem dan eens een kijkje bij het merk Dreamstar, Marinello of MXO.

 

Begrijp ons goed, onze kleding is voor iedere vrouw. Men zegt niet voor niets: Stijl kent geen leeftijdsgrens.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Dreamstar Najaarscollectie 2023
    04 / Aug / 2023

    Blogger - 02 / May / 2020

    Dreamstar Najaarscollectie 2023

  • "Kwaliteit is het resultaat van oog voor detail."
    10 / Nov / 2021

    Blogger - 02 / May / 2020

    "Kwaliteit is het resultaat van oog voor detail."

  • Merk Uitgelicht: Dreamstar
    28 / Jan / 2021

    Blogger - 02 / May / 2020

    Merk Uitgelicht: Dreamstar

  • Nieuw bij Hoffmans Mode: Heren Pantalon met Elastische Band
    12 / Sep / 2020

    Blogger - 02 / May / 2020

    Nieuw bij Hoffmans Mode: Heren Pantalon met Elastische Band

  • Specialist in Damesmode voor Plussers
    02 / May / 2020

    Blogger - 02 / May / 2020

    Specialist in Damesmode voor Plussers

  • Ruilen of Retourneren?
    10 / Apr / 2020

    Blogger - 02 / May / 2020

    Ruilen of Retourneren?

  • Eerste Hulp Bij Online Winkelen!
    14 / Mar / 2020

    Blogger - 02 / May / 2020

    Eerste Hulp Bij Online Winkelen!

  • Victoria Stretch: Uw Favoriete Pantalon met Elastiek
    08 / Mar / 2020

    Blogger - 02 / May / 2020

    Victoria Stretch: Uw Favoriete Pantalon met Elastiek

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »