• Gratis Retour (NL)
  • Veilig Winkelen
  • Levertijd: 1-3 Werkdagen

9.6Bekijk onze beoordelingen!

Blogger - 04 / Aug / 2023

Dreamstar Najaarscollectie 2023

De dozen nazomercollectie/ najaarscollectie van Dreamstar hebben we met open armen in ons magazijn ontvangen. Ieder seizoen merken we weer dat wij niet de enige zijn die fan zijn van alles wat Dreamstar mode te bieden heeft. Daarom wijden we graag een blog aan de nieuwe collectie met nazomer, herfst en winter-mode van een van uw favoriete merken: Dreamstar.

Dreamstar Najaarscollectie 2023
Blogs

De kleding collecties van Dreamstar 2023 zijn te herkennen de prints en patronen die ieder seizoen in kleurthema’s ontworpen zijn waardoor de kledingstukken uit de Dreamstar collectie makkelijk met elkaar te combineren zijn. En Dreamstar zou Dreamstar niet zijn als ook de kledingstukken uit de herfstcollectie weer zijn ontworpen in prachtige kleurthema’s. De kleuren die u dit komen zijn de basic kleuren indigo en zwart, maar ook vernieuwende moderne kleuren; mokka, fuchsia en blauw. En laten dat nou net dé mode kleuren van het moment zijn.

Benieuwd naar makkelijke combinaties? Scroll dan verder.

Van Dreamstar broek tot Dreamstar top, draagcomfort staat bij Dreamstar fashion hoog in het vaandel. Dat is te merken aan zowel de pasvorm als de stof van ieder Dreamstar kledingstuk. Zo zijn de broeken van Dreamstar meestal prettige stretchbroek die bijna bij iedere vrouw in de smaak vallen. Van skinny, tot straight, voor ieder figuur een model Dreamstar broek.  Bekijk de Dreamstar broeken hier: Dreamstar Broeken

Ook de tops zijn figuur-vriendelijk. De meeste blousjes zijn namelijk met elastiek gemaakt waardoor het mooi bloest. Deze najaarscollectie zitten er kan er weer gekozen worden tussen een hoop prints, effen kleuren, driekwarts of lange mouwen tops. Bekijk alle Dreamstar blousons en tops hier: Blousons & Tops

Het leuke van de najaarscollectie van Dreamstar is dat de kleuren ook goed in de nazomer gedragen kunnen worden. (Laat dat op deze druilerige dagen nou extra goed van pas komen.) De stoffen van de blousjes zijn niet te dik om zo te dragen. Wordt het kouder? Dan hebben we ook nog een fijne vestjes en stijlvolle jasjes om de Dreamstar Tops mee te combineren. Zo gaan de effen openvallende vestjes van Dreamstar altijd als warme broodjes. Daarom is onze tip: Twijfel niet te lang om te besluiten of de Demidi dit najaar in uw garderobe hangt. Naast de Dreamstar basis vestjes hebben we ook een wat unieker Dreamstar jasje om over de blousons te dragen. De Unika is een kunst suede jasje wat als zomerjasje of als binnenjasje stijlvol gedragen kan worden.

Naast het feit dat Dreamstar een hoop materialen gebruikt die mileuvriendelijk en zijn zoals katoen, viscose en modal. Zijn de stofjes ook heerlijk in dragen. De favoriet van de modebewuste Dreamstar fans? De travelstof. Dreamstar begon met de travelbroek “Benny” die ieder seizoen weer in de leukste kleuren te shoppen zijn. De Benny is een aansluitend model broek, zonder rits maar met rijgkoordje. Dit seizoen is Dreamstar’s broek Benny te verkrijgen in de modekleuren: fuchsia, blauw, mokka en zwart. Naast de Benny zijn er ook andere kledingstukken in dezelfde fijne travelstof in de collectie om bijvoorbeeld de Benny mee te combineren. Zo zijn er de travel jasjes “Plato” in het fuchsia en blue om zo te dragen of samen met de Benny een travel pak te vormen. Naast de jasjes zijn er ook nog de printbroeken met de naam “Kick” en de effen rechte broek “Straight”.

Benieuwd hoe al deze kledingstukken gecombineerd kunnen worden? Kijk hieronder dan voor foto's en linkjes naar de kledingstukken.

 

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Dreamstar Najaarscollectie 2023
    04 / Aug / 2023

    Blogger - 04 / Aug / 2023

    Dreamstar Najaarscollectie 2023

  • "Kwaliteit is het resultaat van oog voor detail."
    10 / Nov / 2021

    Blogger - 04 / Aug / 2023

    "Kwaliteit is het resultaat van oog voor detail."

  • Merk Uitgelicht: Dreamstar
    28 / Jan / 2021

    Blogger - 04 / Aug / 2023

    Merk Uitgelicht: Dreamstar

  • Nieuw bij Hoffmans Mode: Heren Pantalon met Elastische Band
    12 / Sep / 2020

    Blogger - 04 / Aug / 2023

    Nieuw bij Hoffmans Mode: Heren Pantalon met Elastische Band

  • Specialist in Damesmode voor Plussers
    02 / May / 2020

    Blogger - 04 / Aug / 2023

    Specialist in Damesmode voor Plussers

  • Ruilen of Retourneren?
    10 / Apr / 2020

    Blogger - 04 / Aug / 2023

    Ruilen of Retourneren?

  • Eerste Hulp Bij Online Winkelen!
    14 / Mar / 2020

    Blogger - 04 / Aug / 2023

    Eerste Hulp Bij Online Winkelen!

  • Victoria Stretch: Uw Favoriete Pantalon met Elastiek
    08 / Mar / 2020

    Blogger - 04 / Aug / 2023

    Victoria Stretch: Uw Favoriete Pantalon met Elastiek

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »